L'experimentat base italià Giuseppe Poeta podria ser el base que busca La Bruixa d'Or per liderar des de la pista el nou projecte de Pedro Martínez. En la seva presentació de dilluns passat, l'entrenador barceloní i el director esportiu, Pere Romero, van estar d'acord que la figura del director de joc és primordial per a l'equip, i les converses amb el transalpí poden haver començat.

De fet, un dels senyals que pot anar en aquest camí va ser que el mateix jugador va repiular al seu compte de Twitter la informació que va donar el lloc web sportando.com en què es deia que les dues parts estan en converses.

Pas complicat pel Baskonia

L'única experiència de Poeta a la lliga Endesa va ser la temporada passada, quan va arribar el gener per resoldre els múltiples problemes en la direcció de joc que va tenir la temporada passada l'equip que dirigia Sergio Scariolo. El jugador italià, però, va tenir problemes amb les lesions. Un trencament de fibres, un mes després d'arribar, el va fer estar de baixa uns quants partits. A més, va ser tallat i substituït per Alex Renfroe just abans dels play-off, tot i que el seu rendiment al Fernando Buesa Arena havia estat més que acceptable.