El Reial Madrid i el Sevilla disputaran aquesta nit (20.45) a la ciutat gal·lesa de Cardiff la final de la Supercopa d'Europa, primer títol de la temporada 2014-15, que arriba amb els dos equips en plena pretemporada i amb alguns dels seus jugadors més destacats amb poques hores de treball després de les vacances.

En any de Mundial -com aquest estiu amb el del Brasil- o Eurocopa, la Supercopa d'Europa obliga a fer un esforç extra els jugadors internacionals implicats en aquests tornejos. Tornen més tard dels seus reduïts descansos estivals i arriben molt justos de preparació a la disputa d'aquest títol. Ancelotti disposa del seu arsenal, inclòs Cristiano Ronaldo, que serà el líder d'un onze en el qual es presenten Kroos i James com a grans novetats. A la porteria, Iker Casillas serà titulat i haurà de demostrar les seves virtuts per donar arguments a Ancelotti que ha de ser el titular a la lliga, al davant de Keylor Navas. L'única baixa madridista per lesió serà la de Jesé Rodríguez, mentre que Xabi Alonso es perdrà la final per sanció.

Pel que fa al Sevilla, Unai Emery s'ha endut a Cardiff vint jugadors i pocs dubtes en l'onze inicial. Qui sembla que serà titular és el jove mitjapunta gallec Denis Suárez, que ha arribat cedit pel Barça aquest estiu en l'operació de traspàs d'Ivan Rakitic i que ha mostrat molt bones maneres aquesta pretemporada.

El Sevilla viatja il·lusionat a sumar un altre títol continental al seu palmarès. Els andalusos tenen una gran efectivitat en finals europees, ja que han guanyat quatre de les cinc que han disputat. L'única derrota, el 2007, contra el Milan de Carlo Ancelotti, avui a la banqueta del Reial Madrid.