12 de agost de 2014
12.08.2014

Els franctiradors de La Bruixa d'Or

El club està a punt d'anunciar el fitxatge de Grigonis i la cessió d'Eriksson, que dotaran de gran capacitat de llançament els bagencs

12.08.2014 | 07:53

La Bruixa d'Or anunciarà en les properes hores el fitxatge del lituà Marius Grigonis i la renovació de la cessió del suec Marcus Eriksson per a la temporada que ve de part del FC Barcelona. Seran les dues primeres adquisicions de l'equip bagenc, que tot i els molts rumors que l'han envoltat en els últims dies, continua tenint només Álex Hernández i Rasmus Larsen a la plantilla. El que sí que és clar és que amb Grigonis i Eriksson, La Bruixa d'Or tindrà una gran capacitat anotadora des del perímetre, sobretot des de la línia de 6,75 metres. Més llançador pur, el suec, i més complet i alt, el lituà, els dos joves jugadors poden col·laborar molt a obrir la pista i generar espais per als seus rivals.

Dues metralladores

Així, el que destaca més dels dos jugadors és el tir de tres punts. La temporada passada, a la lliga LEB Or, Marius Grigonis va anotar, en la lliga regular, gairebé el 50% dels llançaments de llarga distància que va fer. Tenint en compte que en va intentar 110, anotar-ne 54 és un bagatge molt important. De fet, els seus percentatges en llançaments de tres punts i de dos són gairebé idèntics. De més a prop va llançar 100 vegades i va anotar en 52 ocasions.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes