El pivot de la selecció espanyola i dels Chicago Bulls Pau Gasol va afirmar ahir que l'equip estatal ha d'"augmentar el grau d'autoexigència i fer una passa endavant" en els dos propers partits amistosos que jugarà contra Turquia per "millorar el nivell de joc i el de l'equip". Gasol va reconèixer que en aquest inici de la gira de preparació "falta una mica d'espurna, de consistència i de rodatge" i que estan intentant "agafar el ritme" i veure com poden arribar "a ser més eficients".

Gasol va qualificar d'"important" el partit d'avui perquè és "el pavelló on es jugarà la primera fase" i per familiaritzar-se més "amb la ciutat, la pista i els aficionats". Segons el jugador de l'NBA, "cal fer també una passa endavant en els dos propers partits contra Turquia [davant de la qual Espanya també jugarà a Istanbul]. En els dos primers partits hem aconseguit avantatges importants i hem abaixat el pistó".

Agafar ritme

En l'aspecte personal, va reconèixer que es troba "bastant bé i amb moltes ganes de fer-ho bé i il·lusió" després d'estar "aturat des de final de març" .Sobre la baixa de Kevin Durant, va apuntar que "és una baixa sensible" perquè "ve de fer una grandíssima temporada", tot i que pensa que els Estats Units "continuen tenint jugadors de molt talent". Gasol també va demanar que el sector privat torni a invertir en els clubs de bàsquet per garantir el seu futur.