El txec Zdenek Stybar (Omega Pharma), vigent campió de l'Eneco Tour, va aconseguir la victòria en la segona etapa de l'edició d'enguany, que es va disputar ahir entre Waalwijk i Vlijmen, i va assumir el liderat de la competició. Stybar va aconseguir la victòria després de deprendre's d'un reduït grup, del qual va aconseguir avantatge respecte de Lars Boom i Sep Vanmarcke, de l'equip Belkin. Tots tres van arribar junts i Stybar va fer imposar la seva punta de velocitat.

La selecció espanyola femenina de waterpolo, campiona europea i mundial, va derrotar ahir Singapur per 34-3 en la primera jornada de la Copa del Món que es disputa a Rússia. El partit va ser un passeig per a l'equip de Miki Oca, que va tenir en la jugadora del CN Mataró Roser Tarragó la màxima golejadora, amb 7 gols. Els propers rivals seran més complicats, Xina i Rússia.

El pilot bilbaí Efrén Vázquez, guanyador del Gran Premi d'Indianapolis de Moto3 diumenge, va celebrar ahir la victòria amb els seus aficionats després d'arribar a Euskadi. Vázquez va afirmar que l'il·lusiona el seu primer triomf "després de tants anys i de tanta feina. El més important són els 25 punts per al campionat. A veure si continuem en la mateixa línia".