No va tenir una bona posada en marxa, Eduard Viles, en els Campionats d'Europa d'atletisme que van començar ahir a Zuric. L'atleta del CA Igualada-Petromiralles va quedar eliminat en la primera sèrie dels 100 metres llisos i no va fer la sensació de poder estar en els seus registres. El temps final, 10.57, es troba lluny dels 10.29 que va fer fa dos mesos a Salamanca i que li van permetre obtenir la mínima requerida per la Federació Espanyola d'Atletisme. Viles tenia al seu abast passar ronda, ja que compartia la quarta millor marca dels set competidors. Al final, però, va ser superat per tots menys pel portuguès Diogo Antunes.

Primeres passes accidentades

Viles corria pel carrer tres i tenia a la seva esquerra el gran favorit de la prova i un dels candidats al triomf final, el britànic James Dasaolu. Podia ser un bon referent a l'hora de seguir-lo i aconseguir un bon temps. Els altres dos inabastables eren l'holandès Churandy Martina i l'alemany Sven Knipphals. La lluita pel quart lloc classificatori se centrava amb el suec Tom Kling-Baptiste i amb el búlgar Denis Dimitrov.