La comarca del Tarragonès rebia l'onzè Duatló de Muntanya dels Pallaresos, amb un recorregut de 5 quilòmetres de cursa a peu, 19 km de BTT i 2 més de cursa a peu. Pel CN Igualada Best Fa Sol Bicis hi van ser quatre corredors.

Va destacar Albert Torres, el qual va recuperar posicions al tram de bicicleta de muntanya, i va assolir un segon lloc que va mantenir durant el darrer tram, entrant al final amb un temps de 58'15'. Qui també va estar a un gran nivell va ser Òscar Ferrando, que va entrar en una òptima 17a posició i amb un temps d'1 hora 5'14''.

Raúl Fernández, fent una molt bona cursa, va acabar en el lloc 29è absolut amb un temps d'1 hora, 10' i 16''. I finalment, Dani Sánchez, de Piera, feia un bon duatló, entrant en la 37a posició (1h 13' 35'').