Aquest proper dissabte, l'Àrea de Motor de Can Taulé i Amics Moto Valls de Torroella tornen a la feina amb una nova organització, que en aquest cas és la segona prova del primer triangular de trams.

Els pilots hauran de lluitar per fer el millor temps possible en un circuit variat, amb algun tros de tram pel bosc tipus sender i amb un altre parcial tipus crono.

Els horaris establerts seran: a les 16 les verificacions administratives, a les 17 els entrenaments lliures, a les 17.3o els cronometrats i serà tot seguit quan es donarà inici al que és competició. La sessió lliure és de 20 minuts i hi haurà un total de dues mànegues pel que fa a cursa, de les quals comptarà per al pilot la que hagi estat més ràpida (serà cap a les 18 hores quan s'encetin les mànegues). En la primera de les curses del triangular, Dani Llobet es va imposar en categoria open, davant de Rafa Garcia i Jordi Font. En les altres categories, els vencedors van ser David Ruiz (al grup veterà-1), Miquel Àngel Malé (veterà-2), Adrià Font (en 85 cc), Martí Escofet (65), Nahuel Santamaria (50) i Mariona Valero.