A les cinc d'aquesta tarda hi ha partit de festa major a Navarcles, amb el matx entre l'equip local de la Quarta Catalana i el Cardona, de Tercera. Serà la presentació del nou projecte de l'entitat navarclina, la qual estrena presidència amb un Bernardo Manchado que torna al club i que ha renovat la junta que agafa el relleu de l'equip directiu de Pere Carreras. Abans del partit es retrà un homenatge a Juan Antonio Checa Martínez, que és un col·legiat navarclí que ha deixat l'arbitratge i serà reconegut avui pel comitè tècnic.

Manchado explica que "ens ha semblat que era interessant poder recuperar aquest partit de la festa major que abans era tot un clàssic. Fa un mes i mig que som dins del club i l'hem trobat sense deutes i ben administrat. Ara el que volem és posar èmfasi en el vessant més esportiu. Hem fitxat d'entrenador Noguera, que té gran experiència, i molts dels jugadors juvenils que acabaven passaran cap sl primer equip; també tindrem un parell de reforços, amb jugadors que si-guin més experimentats. L'objectiu és el de pujar a Tercera Catalana". El futbol base, sempre important en el club navarclí, serà un altre focus d'atenció. "Tant en les categories dels juvenils i els cadets estem en uns grups força amunt. Pretenem que en els infantils i en els alevins puguem pujar algun graó; també en els benjamins, sense perdre la seva filosofia bàsica, la formació, es pot millorar".

Avui també hi ha un triangular amistós a Organyà, a partir de les 17 hores, i amb la participació de l'Engordany, la Seu i el club local.