Luis Suárez va tornar ahir a sentir-se una mica més jugador de futbol. La sanció de la FIFA, ratificada divendres per la FIFA, no li permetrà disputar cap partit oficial fins al 25 d'octubre però sí entrenar-se amb els seus companys d'equip, tal com ja va fer ahir al matí. Suárez va completar el seu primer entrenament amb el conjunt blaugrana i va poder recuperar la dinàmica de grup de la qual no havia pogut gaudir durant els solitaris entrenaments realitzats els últims dies a Sitges.

L'internacional uruguaià va ser el principal protagonista de la sessió matinal que es va dur a terme a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. En declaracions a Barça TV, Suárez va reconèixer que tenia "moltes ganes de començar i estar amb els companys". El jugador, que ahir feia un mes i quatre dies que havia fitxat pel Barça, va assegurar que aquesta "era una situació que em feia sentir incòmode. Estic pagant un error que vaig cometre i del qual ja vaig demanar perdó, però això cal oblidar-ho", va comentar sobre la sanció de quatre mesos imposada per la FIFA.

Una lesió aparta Ter Stegen

Suárez no és l'únic jugador que no podrà jugar el primer partit de lliga davant l'Elx. Ahir es va confirmar que Ter Stegen estarà entre dues i tres setmanes de baixa per una lesió a la zona lumbar. Així doncs, Claudio Bravo serà amb gairebé total seguretat el porter titular al primer partit de lliga, al davant de Jordi Masip.

En la sessió d'ahir, Neymar da Silva va tornar a completar tot l'entrenament amb la resta de companys malgrat no tenir encara l'alta mèdica, mentre que el seu compatriota Adriano Correia va fer una part de la sessió amb el grup, i el defensa Thomas Vermaelen va seguir fent treball de fisioteràpia. La sessió, com en els últims dies, la van completar quatre jugadors del filial: Grimaldo, Samper, Sandro i Munir.