El Gran Canària Arena acollirà el cinquè partit de preparació per al mundial de bàsquet de la selecció estatal dirigida per Juan Antonio Orenga. Serà davant del Senegal, des de les 22.30 (hora peninsular). El pavelló de Las Palmas serà una de les seus del mundial que es farà del 30 d'agost al 14 de setembre.

Espanya continua invicta en la seva preparació, després de vèncer Turquia per 63-70. Orenga ha dit que "estem passos endavant en la defensa i anem creixent molt pel que fa al joc col·lectiu. Tinc clar que els nostres pivots estan molt bé, els ales cada dia estan millorant i els bases estem provant que posin el ritme ben alt; és el que ens convé per guanyar partits".

Els dos propers partits per part de la selecció espanyola seran la setmana vinent, a Badalona. Així, el dimecres dia 20 s'enfrontarà a Croàcia. El darrer dels amistosos es farà a Madrid, el dilluns dia 25 d'agost, i l'adversari escollit per a l'ocasió és l'Argentina.

D'altra banda, Espanya sub-17 no va poder aconseguir guanyar la medalla de bronze en el mundial de la categoria que s'ha jugat durant els darrers dies als Emirats Àrabs. En el partit que decidia el tercer lloc en la competició, l'equip estatal va ser derrotat per Sèrbia pel resultat de 59-62. Els espanyols van manar en els tres primers quarts però el parcial advers de 2-10 als darrers minuts va posar un 50-59 que no va ser remuntable. Ramon Vilà, el màxim anotador amb 20 punts, va liderar un darrer intent que no va ser reeixit, tot i un triple llançat per Sergi Garcia que intentava portar cap a la pròrroga.