La número u del món Serena Williams va guanyar ahir el torneig de Cincinnati després de desfer-se d'Ana Ivanovic per 6-4 i 6-1. Aquest és el quart títol de Williams aquesta temporada després de Brisbane, Miami i Roma.

La menor de les Williams va guanyar ahir un torneig que se li havia resistit en les altres sis participacions. Davant d'Ivanovic, número deu del rànquing mundial, la tennista americana només va necessitar una hora i quatre minuts per segellar el triomf. El partit no va tenir més història que el primer set, quan Ivanovic, que li va aconseguir trencar una vegada el servei a Williams, va aguantar fins al 4-4. Després la sèrbia ja no va poder evitar que en el desè joc la número u del món assegurés el set. A partir d'aquí el segon set es va convertir en un autèntic passeig per Williams.

D'altra banda els germans bessons Bob i Mike Bryan, primers cap de sèrie, es van reivindicar com els millors del món en vèncer per 6-3 i 6-2 a la parella formada pel nord-americà Jack Sock i el canadenc Vasek Pospisil a la final de dobles. La victòria de la parella nord-americana es va donar en només 53 minuts.