Ona Carbonell va liderar la selecció espanyola de natació sincronitzada a guanyar dues medalles més, però a diferència dels bronzes de dissabte, aquesta vegada van ser de plata. Al matí Carbonell va ser segona en la modalitat de rutina lliure i a la tarda la catalana va liderar l'equip a sumar un altre metall en la final de combo.

La capitana de l'equip espanyol, Ona Carbonell es va llançar a la piscina en novè lloc, just després que ho fessin la ucraïnesa i la russa. Vestida amb un vestit de bany en tons blancs, negres i platejats, la catalana va presentar un exercici d'alta dificultat al ritme de la música de Raphaël Imbert. Els jutges van recompensar la seva brillant actuació amb 93,7 punts, un punt més que en les preliminars. Aquesta puntuació la va situar segona, dos punts per sota de la russa Svetlana Romashina i més d'un per sobre de la seva màxima rival, la ucraïnesa Voloshyna, que finalment va ser bronze.

Quatre de quatre possibles

A la tarda Carbonell es va tornar a tirar a la piscina, aquesta vegada per nedar amb les seves companyes d'equip. Amb el mateix exercici amb el qual l'any passat van aconseguir la plata al Mundial de Barcelona, les noies d'Esther Jaumà van nedar a la piscina berlinesa al ritme d'un popurri de cançons d'Elvis Presley.

L'equip estatal va realitzar una rutina amb molta força i energia i va aconseguir, finalment, alçar-se amb la segona posició amb 93,03 punts, un per darrere de les guanyadores, les ucraïneses, que van obtenir un punt més. Amb aquesta plata la sincronitzada espanyola fa ple en aconseguir quatre medalles de quatre possibles: dues plates en combo i rutina lliure més dos bronzes aconseguits en individual i equip.