Demà es donarà el tret de sortida a la tercera edició de Torneig 3x3 de la Festa Major de Navàs, que és organitzat pel club de bàsquet local i que s'allargarà tres dies, ja que les finals es faran divendres a la nit. La ubicació del torneig és al passeig Ramon Vall, a l'alçada de la llar d'avis. Avui és el darrer dia per poder-s'hi apuntar i s'espera que hi hagi entre 20 i 25 equips

Aquest torneig resta obert per a jugadors de diverses categories: els infantils (nascuts a partir del 2002), els júniors (nascuts entre el 1998 i el 2002), sèniors (nascuts abans del 1998) i les fèmines, que formaran categoria pròpia en cas que hi hagi prou participació.

La inscripció té la despesa de 10 euros per jugador i es pot fer als establiments Viscola, a Grues Navàs, Calçats Castella i a Esports Suau, a través del correu electrònic clubbasquetnava@gmail.com o a través el Facebook del club. En qualsevol de les tres opcions s'ha d'indicar el nom de l'equip, dels jugadors, les edats i un telèfon de contacte.