Les jugadores igualadines Maria Díez i Teresa Bernadas han entrat a la llista de preseleccionades pel tècnic Alberto Mazón de cara al Campionat del Món d'hoquei patins femení que s'ha de fer entre el 22 d'octubre i el 2 de novembre a la localitat francesa de Tourcoing. Els entrenaments de tot el grup començaran el proper 8 de setembre al CAR de Sant Cugat i hi haurà tretze jugadores a més d'altres de convidades.

Teresa Bernadas és la portera del CP Alcorcón i Maria Díez, que ja és una veterana en aquestes convocatòries, actua al Gijón Solimar. Totes dues han sorgit del prolífic planter igualadí. Completen la convocatòria Dolores Cancelas (Alcorcón), Caterina Ortega i Patrícia Miret (Vilanova), Natasha Lee i Berta Tarrida (Voltregà), Anna Casarramona, Nara López i Ester Tossar (Manlleu), Berta Busquets i Laura Puigdueta (Palau de Plegamans) i Sara González (Gijón Solimar).

Baixa de Raquel Bernadas

Una de les absències respecte d'altres convocatòries, com ara la del darrer europeu disputat a Mieres, ha estat la de la també igualadina Raquel Bernadas, germana bessona de Teresa i que també és a l'Alcorcón. Sobre la seva baixa, Mazón va dir que "potser aquesta última temporada ha notat el canvi de club i hi ha hagut jugadores del seu mateix equip que han estat més regulars.

L'entrada de la seva germana suposa la baixa de la portera Laia Salicrú, que, segons Mazón, "treballa a França i havia de deixar la seva feina durant gairebé dos mesos", un fet que li ha fet impossible ser convocada.