20 de agost de 2014
20.08.2014

El Barça recorrerà davant el TAS la prohibició de fitxar

El club català no comparteix "de cap manera" una resolució que "atempta contra l'esperit" de La Masia"

20.08.2014 | 13:56

El FC Barcelona recorrerà al Tribunal d'Arbitratge de l'Esport (TAS) la sanció de la FIFA que li prohibeix fitxar entre l'1 de setembre del 2015 i l'1 gener del 2016, per la suposada violació per part del club de diverses disposicions relatives a la contractació de jugadors menors d'edat.

"Davant la resolució dictada avui pel Comitè d'Apel·lació de la FIFA per infraccions relacionades amb el traspàs i la inscripció de jugadors menors de 18 anys, el FC Barcelona comunica que continuarà defensant els seus interessos davant les màximes instàncies jurídiques esportives, en aquest cas, el Tribunal d'Arbitratge de l'Esports (TAS)", ha anunciat en un comunicat.

El Comitè d'Apel·lació de la FIFA ha rebutjat les al·legacions presentades pel Barça en la seva compareixença d'ahir a Zuric (Suïssa) davant la federació internacional, confirmant la sanció que li va imposar inicialment la Comissió Disciplina d'aquest organisme.

El club català, no obstant això, no comparteix "de cap manera" una resolució que, al seu entendre, "atempta contra l'esperit" de La Masia, "un exemple de formació acadèmica, humana i esportiva, reconeguda mundialment".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Notícies relacionades

Buscador de deportes