L'Espanyol ha renovat Sergio García, segons ha explicat el president del club, Joan Collet, en la presentació a l'Estadi Cornellà-el Prat de Lucas Vázquez com a nou futbolista de l'entitat catalana.

"Aquesta tarda ho tindrem fet, és un tema menys i una alegria més", ha comentat el dirigent blanc-i-blau, que ha mantingut que en tot moment ha estat "molt tranquil" respecte a les renovacions. "Tot va avançant en el temps i avui hi haurà novetats que ens faran estar il·lusionats", ha comentat.

En principi, Sergio García, capità de l'equip i un dels seus principals referents en el terreny de joc, renovarà fins al pròxim 30 de juny de 2018. Les converses entre les dues parts han estat constants i la predisposició per prolongar el vincle, positiva en tot moment.

En cas que, finalment, el davanter segueixi a l'entitat, la Direcció Esportiva encara tindria dues renovacions obertes més: el porter Kiko Casilla i el migcampista Víctor Sánchez. La del migcampista, en principi, és la que està més pròxima a l'acord definitiu.