El Monbus Igualada ja funciona des d'aquesta mateixa setmana. L'equip anoienc va iniciar diu-menge la pretemporada amb els primers entrenaments a la platja de Vilanova i la Geltrú. L'aspecte físic serà el primordial en aquestes sessions inicials. Tot seguit, els jugadors i el cos tècnic van fer un sopar plegats per començar a cohesionar el grup, un fet essencial si es vol competir amb plantilles que, a priori, tenen un potencial més gran.

L'equip no presenta gaires novetats respecte de la campanya passada. Per tercera temporada consecutiva, Francesc Monclús serà el màxim responsable tècnic i tindrà com a ajudant Joan Pont. El cos tècnic el completa el preparador físic Carles Mínguez.

Pel que fa als jugadors, continuen de la temporada passada els porters Elagi Deitg i Àlex Ferrer i els jugadors de camp Sergi Pla, Joan Muntané, Met Moles, Jassel Ollé i Nil Garreta. A més, també s'hi va incorporar el capità de l'equip, un Ton Baliu que aquest estiu va disputar l'europeu d'Alcobendas, en el qual va aconseguir la medalla de plata. L'única cara nova és la del davanter igualadí Dani López, que afronta la seva segona etapa al club deprés de jugar al Vilanova.