L'Athletic de Bilbao va sortir amb un bon resultat de Nàpols, però no va poder deixar decidida la seva eliminatòria prèvia de la Lliga de Campions. L'empat a un gol final dóna un cert avantatge a l'equip d'Ernesto Valverde, que en té prou amb l'empat a zero a San Mamés per passar a la fase de grups, però els bascos ahir haurien pogut guanyar si haguessin estat més atents a la segona meitat.

Així, Muniain va avançar l'equip blanc-i-vermell al minut 41 després de treure partit d'una gran internada de De Marcos, que ahir va jugar de lateral dret, per la banda. Els visitant estaven provocant, fins i tot, que la grada de San Paolo comencés a esbroncar els seus. A la segona meitat, el tècnic local, Rafa Benítez, va fer entrar Mertens per Insigne i, tot i que el joc no va millorar gaire, Higuaín va treure partit d'una pilota solta per etzibar un xut que va significar l'empat final. La tornada, a la Catedral, dimecres de la setmana vinent.

Empat de l'Arsenal

En els altres partits jugats ahir, l'Arsenal va empatar (0-0) al camp del Besiktas i ara tindrà el camp a favor per resoldre. Ahir, va tenir molts problemes amb Demba Ba i va veure com li expulsaven Ramsey. El Leverkusen, per la seva banda, va vèncer per 2-3 a Copenhaguen amb gols de Kiessling, Bellarabi i Son. Els locals van marcar mitjançant Zanka i Amartey. Finalment, l'Steaua de Bucarest va superar (1-0) el Ludogorets búlgar amb un gol de Chipciu al minut 88.

Avui es juguen els partits d'anada de les altres eliminatòries: Aalborg-Apoel, Slovan Bratislava-Bate Boríssov, Standard de Lieja-Zenit, Lilla-Porto i Maribor-Celtic.