Avui comencen els entrenaments oficials dels equips sènior A i juvenil del CH Sant Esteve Sesrovires de cara a la nova temporada. Aquest ha estat el dia triat per al començament de la pretemporada d'aquestes dues formacions. Durant els propers dies també arrencaran els cadets A i B masculí (25 d'agost), el sènior i juvenil femení, el sènior B masculí i l'infantil masculí (1 de setembre) i els grups de 4 a 11 anys (entre l'1 de setembre al pavelló i el 15 a les escoles).

Per a tots aquells que encara no hagin formalitzat la seva inscripció, el club tramet fulls d'inscripció, nova equipació esportiva i dates de la revisió mèdica per a la temporada. A partir d'avui es pot trobar informació a l'oficina ubicada al pavelló, els dilluns, dimecres i divendres de set de la tarda a nou de la nit. Tothom qui ho desitgi pot formalitzar la seva inscripció o aconseguir el material necessari per fer-ho a aquestes instal·lacions.

Ensenyament adient

El CH Sant Esteve, l'equip de més categoria de les nostres comarques, esperona tothom, sobretot els més petits, a practicar l'handbol i començar a fer-ho aprofitant l'inici de les pretemporades de la mà dels experimentats tècnics que té el club.