El defensa brasiler Dani Alves ha reivindicat aquest dijous el seu full de serveis al barcelonisme a la vegada que ha reconegut estar molest amb el FC Barcelona perquè no s'ha atrevit a dir-li que possiblement no tenia lloc en el nou projecte. Aquestes són les frases més destacades de la roda de premsa d'Alves:

-"Tinc claríssim que hi havia dubtes amb mi, per això no em serveixen les històries. M'agrada que vagin de cara, si creuen que no serveixo, que ho diguin. No som nens".

-"Porto més de 300 partits i molts títols. M'he guanyat el dret a que se'm respecti una mica més, m'ho he currat".

-"Luis Enrique em va dir que comptava amb mi i, si ell compta amb mi, jo compto amb ell. És un plaer treballar amb una persona com en Luis".

-"Crec que hem fet unes incorporacions boníssimes i que arriben amb la mateixa il·lusió amb la qual vam arribar nosaltres el 2008".

-Luis Suárez és gran, té sang competitiva i és un plaer tenir-lo aquí. Necessitem gent dolenta, perquè sinó la càrrega ve tota per a mi, perquè sempre em toca fer de poli dolent".

-"Sé que un dia arribarà el moment d'anar-me'n, però quan aquest dia arribi m'agradaria sortir d'aquí amb la sensació que se'n va un gran professional i un gran jugador. Si me n'anés ara, no anava a sortir amb aquesta sensació, perquè semblaria que la culpa de tot la tindria jo".

-"És evident que el Barça porta dos anys dolents; assumeixo la meva parcel·la de no estar a l'altura de les expectatives d'aquests dos anys. Jo sóc el qui ha acostumat a fer gaudir la gent i estic il·lusionat de tornar a ser el que vaig ser".

-"La culpa no va ser del 'Tata', va ser nostra, que no vam aconseguir fer les coses bé. Que la gent no compri aquesta teoria, perquè el 'Tata' tenia la mateixa idea que els entrenadors anteriors. Va ser culpa nostra el que va passar".

-"Tinc molta personalitat, i les crítiques em motiven. Els xiulets són com una injecció d'adrenalina, un avís que alguna cosa estàs fent malament i que cal canviar".

-"Que la gent miri el que faig dins del camp, no fora, perquè la meva vida privada és meva i si no agrada que jo pengi un vídeo ballant o coses així, que no em segueixin, que a mi no em donen diners per cada seguidor que tinc (a les xarxes socials)".