21 de agost de 2014
21.08.2014

El Barça té onze dies per fitxar abans d'afrontar un any i mig sense fer-ho

La FIFA va desestimar el recurs del club blaugrana sobre el càstig per irregularitats en la inscripció de nois de la Masia i l'entitat recorrerà al TAS

21.08.2014 | 07:38
Reunió entre el president de la FIFA i el del FC Barcelona

El FC Barcelona pot haver de fer en onze dies la feina d'un any i mig, almenys pel que fa a fitxar jugadors per al seu primer equip de futbol. El club blaugrana va conèixer ahir la decisió de la FIFA de no revocar la sanció imposada, que havia estat ajornada de manera cautelar, de dos períodes de contractació sense poder intervenir a causa de presumptes irregularitats en la inscripció de jugadors estrangers del planter. L'entitat catalana ja va anunciar ahir mateix que portarà el cas al Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAS) per tal que revoqui aquesta decisió.
Segons va anunciar ahir la federació internacional en el seu lloc web, el Comitè d'Apel·lació d'aquest organisme "ha confirmat en la seva totalitat les resolucions dictades per la seva comissió disciplinària", que va castigar el Barça amb una prohibició d'"inscriure qualsevol jugador, tant nacional, com internacional, per dos períodes de transferència complets i consecutius".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

L'últim El més llegit