22 de agost de 2014
22.08.2014

Segon any de Guardiola: una lliga amb poc a guanyar

Un Bayern ple de dubtes, baixes i en ple canvi d'estil inicia avui el torneig alemany amb l'obligació total de ser campió

22.08.2014 | 07:55
Guardiola espera repetir o millorar els quatre títols aconseguits la temporada passada

Pep Guardiola inicia avui la seva segona Bundesliga amb una obligació ineludible i una altra d'associada que pot condicionar el seu futur al Bayern. L'entitat bavaresa té l'absoluta obligació de repetir el títol a causa de la diferència de potencial respecte dels seus principals rivals. L'equip, però, té el llistó tan alt de les dues últimes temporades, en què ha convertit el torneig en una marxa triomfal, i hi ha una superioritat econòmica tan gran respecte dels seus adversaris que qualsevol cosa que no sigui ser campió amb un avantatge gran i amb un bon joc serà presa com un pas enrere.

El Bayern inaugura el campionat avui, a partir de les 20.30 (Canal Plus Fútbol) contra el Wolfsburg, un rival perillós que aporta el poder monetari del patrocinador, Volkswagen, però que en condicions normals no hauria de representar cap problema, i més jugant a l'Allianz Arena. El fet cert, però, és que l'actual campió ha tingut una pretemporada accidentada, amb baixes per lesió i d'altres per baixa forma després del Mundial, i encara els primers partits de la competició just d'efectius i amb els dubtes derivats de la clara derrota contra el Borussia Dortmund a la Supercopa (2-0).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes