El Moto Club Foc i Fuegu d'Avià, amb el suport de Marc Coma, està preparant la segona edició d'una cursa que va tenir bona acollida en la seva estrena d'ara fa un any, com és la Rostollada Motorshow. Els pilots de l'enduro i els raids del país tenen una cita el dissabte dia 6 de setembre a Avià, i a més amb una causa solidària que donarà valor afegit a la trobada.

La Rostollada té el suport tant de l'Ajuntament com des d'AMV Seguros i KTM. Una de les finalitats més important que té la prova ésla de poder recaptar fons per a la Fundació Wings for Life, dedicada a la recerca per a la cura de lesions de la medul·la espinal. Entre els participants a la prova hi ha el pilot anoienc Jordi Viladoms, Tadeusz Blazusiak i l'excampió del món d'enduro Iván Cervantes.

La cursa s'encetarà a les 12 del migdia al Pla de la Parera i tindrà diferents categories (elit, open i les clàssiques). Hom s'hi pot apuntar trucant al 628/530526 o al correu evatasu@gmail.com.

Inici del Ral·li dos Sertoes

Precisament avui començarà en terres brasileres la penúltima de les curses del Campionat del Món de Ral·lis Cros Country amb Marc Coma i Jordi Viladoms. L'avianès és el líder a la classifcació general, tot i que només amb sis punts per sobre del castellonenc Joan Barreda.