El fruitosenc David Checa i els companys d'equip dins el Yamaha Racing GMT 94 Michelin reforcen el liderat en el campionat del món de resistència després d'un brillant segon lloc, aquest cap de setmana, a les 8 Hores d'Oschersleben.

Checa va pujar al podi al costat dels seus pilots de l'equip, Kenny Foray i Mathieu Gines, en assolir la segona plaça. La prova va estar marcada per les caigudes que van afectar gairebé tothom, excepte l'equip guanyador, Honda Racing, amb Julien da Costa, Freddy Foray i Sébastien Gimbert, que va fer un total de 291 voltes. Dues més que el GMT-94 de Checa, que va realitzar una cursa quasi perfecta, però que es va veure perjudicat per la pluja quan estava lluitant per aconseguir el liderat. Gines va tenir una caiguda que no va tenir cap conseqüència física, però sí que va apartar de la victòria final a l'equip del fruitosenc. Pitjor li van anar les coses a l'equip SERT, campió el 2013, a causa de la caiguda que va tenir Anthony Delhalle, que va perdre 10 minuts impossibles de recuperar, tot i que la Suzuki es va acabar situant en sisè lloc.

Quan falta una prova per al final del mundial (24 Hores a Le Mans, el 20 de setembre), el GMT 94 és ara líder (91 punts), davant l'equip suís del Bolliger, que té 70 punts.