L'entrenador de l'Atlètic de Madrid, Diego Simeone, ha estat suspès per un total de vuit partits, dividits en quatre sancions, pel jutge Únic de Competició a resultes de l'incident que el tècnic argentí va protagonitzar en el partit de tornada de la Supercopa.

L'àrbitre David Fernández Borbalán, que divendres passat va dirigir el duel entre l'Atlètic i el Reial Madrid, va escriure a l'acta que Simeone, un cop expulsat, "es va dirigir al quart àrbitre copejant-lo amb la mà oberta al cap en dues ocasions".

"Al minut 25 vaig expulsar l'entrenador de l'Atlètic de Madrid per protestar de forma ostensible amb els braços en alt, sortint de l'àrea tècnica en repetides ocasions, fent cas omís a les instruccions del quart àrbitre que en diverses ocasions li advertia que cessés en la seva actitud", va escriure l'àrbitre sobre aquesta jugada.

"Un cop expulsat, es va dirigir al quart àrbitre copejant-lo amb la mà oberta al cap, en dues ocasions. Posteriorment i abans de retirar-se a vestidors va aplaudir en diverses ocasions en senyal de disconformitat per la decisió presa", continua l'acta, publicat al web oficial de la Federació Espanyola de Futbol.

Fernández Borbalán també recull que en el "minut 58, a través del quart àrbitre", va poder "observar que el citat entrenador se situava a la grada darrere de la banqueta del seu equip, advertint al delegat de camp, Carlos Peña, que havia d'abandonar aquesta ubicació per haver estat expulsat".

"Aquest entrenador va romandre en la mateixa ubicació fent cas omís a les nostres indicacions fins al final de la trobada", va afegir el col·legiat a l'acta.

Simeone va demanar disculpes minuts després del partit.