L'australià Michael Matthews, ve imposar-se en la tercera etapa de la Volta disputada entre Cadis i Arcos de la Frontera, triomf que li suposa enfundar-se el mallot vermell de líder en detriment d'Alejandro Valverde.

Matthews va alçar els braços amb un temps de 5h.12.15, davant de l'irlandès Daniel Martin i el català Purito Rodríguez, i d'aquesta manera va rematar la bona feina del seu equip, Orica, durant tota la jornada. Amb aquesta victòria Matthews, de 23 anys, aconsegueix el seu tercer triomf d'etapa a la Vuelta i la cinquena de la temporada, en la qual s'inclou una d'aconseguida al Giro. A la pujada a Arcos, el Katusha de Purito va desplegar el seu atac en l'últim quilòmetre mitjançant Caruso, però va aguantar Matthews, que va haver d'aguantar un atac de l'irlandès Daniel Martin. Finalment, l'australià de Canberra va aconseguir un doble cop que li permet enfundar-se el mallot vermell. Purito, per la seva banda, va aconseguir un pessic de 4 segons en concepte de bonificació.

A la general Matthews avantatja de 4 segons Nairo Quintana i d'11 Valverde, que ahir es va acomiadar del mallot vermell, ja que es va veure involucrat en una caiguada a 20 km de meta.