El Torneig Elit Centre d'Esports Manresa va presentat ahir el calendari dels equips que disputaran aquest torneig el proper 6 i 7 de setembre, que enguany agrupa les categories infantil i cadet de forma conjunta. Encapçalats pel seu president, José Luis Correa, els responsables d'aquest ambiciós torneig van anunciar que en aquesta edició es tindrà la presència de 60 equips que es repartiran en cinc seus diferents.

El director esportiu del CE Manresa, Jesús Baron, va ser molt clar en la roda de premsa que es va oferir ahir a l'hotel Els Noguers amb motiu de la presentació del Torneig Elit: "volem que la comarca s'hi sumi, que no només Manresa tregui profit d'un torneig que té ganes de créixer". És per aquest motiu que el club manresà, coorganitzador del torneig juntament amb l'Ajuntament de Manresa, en aquesta edició tindrà un total de cinc seus: el camps del CE Manresa, del FC Joanenc, CF Vilomara, FC Fruitosenc, CF Castellgalí i una sisena seu que es podria confirmar en els propers dies.

El Bages rebrà 1.200 jugadors

Com que aquesta edició agrupa les categories juvenil i cadet, el torneig concentrarà un total de 60 equips que desplaçaran aproximadament uns 1.200 jugadors a la comarca del Bages. En categoria cadet cal destacar noms de primer nivell com el Reial Madrid, el Sevilla, l'Espanyol, l'Atlètic de Madrid o el Reial Betis, guanyador del torneig de l'any passat.