El jugador Xavier Cols, format a les files del Manresa i fitxat pel FC Barcelona ara fa dues temporades, ha estat convocat per fer un se- guit d'entrenaments amb la Selecció Espanyola sub-18.

El jugador manresà estarà convocat a la ciutat esportiva de Las Rozas (Madrid) durant uns dies per efectuar diverses sessions preparatòries amb el combinat estatal. El motiu d'aquesta convocatòria no és altre que el de mantenir un control de les joves promeses del futbol estatal de cara a futurs campionats europeus que es disputin en categoria sub-21.

Xavi Cols va començar a l'Escola Joviat i sent benjamí va fitxar pel Manresa FS, on va militar diverses temporades. Sent jugador del club bagenc es va proclamar campió d'Espanya amb la selecció catalana aleví, captant l'atenció de diversos clubs. Finalment, Cols va fitxar pel Barça, on ha destacat per la seva gran qualitat.

Qui segueix els passos de Xavi Cols són els cadets Carles Ambròs i Roger Solé, els quals fa pocs dies es va saber que la propera temporada militaran al cadet del FC Barcelona, fet que evidencia el bon treball que es fa amb els més petits al club manresà.