El Red Bull Salzburg de Jonathan Soriano intentarà superar avui (20.45 h) l'últim escull per poder jugar la Lliga de Campions. L'equip austríac visita el Malmö suec amb

l'avantatge del 2-1 obtingut a casa, un resultat massa curt pel que va passar en els primers 90 minuts de l'eliminatòria.

En el partit d'anada l'equip de Jonathan Soriano va perdonar massa en l'atac, inclosos tres pals del vilomarenc; i en la defensa va concedir un gol a les acaballes i en un malentès. Jonathan Soriano, el qual ja va anotar al matx d'anada, intentarà ser decisiu per conduir el seu equip a la fase de grups.

San Mamés vol ser europeu

L'Athletic Club també encara avui (20.45 C+LC) el partit de tornada i es vol fer fort al seu flamant San Mamés, esplèndit un cop tancada tota la seva estructura. En el duel amb el Nàpols, l'empat assolit fa set dies a San Paolo (1-1) li atorga un avantatge que els de Valverde han d'aprofitar per classificar-se.

Dels resultats d'ahir, el que va ser més sorprenent va ser l'eliminació del Celtic, vençut a Glasgow (0-1) pel Maribor eslovè. Sí que seran al sorteig de grups el Porto (2-0 ahir al Lille), el Bate Borisov (3-0 sobre l'Slovan de Bratislava) i l'Apoel de Nicòsia (4-0 a l'Aalborg).