Marc Coma va acabar ahir segon en la quarta etapa de la cursa brasilera, de 585 quilòmetres, 364 cronometrats, entre Paracatu i São Francisco. El d'Avià continua al capdavant de la classificació general amb un marge de dos minuts i quatre segons sobre el segon classificat, Paulo Gonçalves, mentre que Jordi Viladoms, cinquè ahir, perd més de 14 minuts respecte al seu company d'equip.

Després de la victòria de dilluns, al pilot avianenc li va tocar obrir pista en l'especial més llarga del ral·li. Malgrat aquest handicap, Coma es va tornar a imposar a un gran ritme i cap pilot va poder atrapar-lo. El d'Avià va completar el tram cronometrat en quatre hores, 25 minuts i 17 segons, segon millor temps de la jornada, a un minut i 15 segons de Gonçalves, guanyador de l'etapa.

"Estic satisfet. No era una etapa gens fàcil, l'especial més llarga de la cursa, però hem tornat a tenir un bon ritme. Partint des de davant hem cedit una mica de temps, però ja era el previst", va explicar Coma després de recórrer gairebé 500 km. El pilot català va afegir que "hem de seguir concentrats al màxim, ja que aquí és molt difícil aconseguir avantatges i molt fàcil cometre algun error".