L'equip TMR Mahindra-La Bruixa d'Or va tornar ahir a l'activitat amb uns entrenaments que s'estan fent al circuit de Navarra, que acollirà la sisena cursa del FIM CEV Repsol diumenge de la setmana que ve, dia 7 de Setembre.

En aquests entrenaments, que s'acabaran avui, la formació propietat de Lluís Juárez està treballant en la posada a punt de les Mahindra de cara a la cursa del Campionat d'Espanya.

Aquestes proves també serveixen perquè el seu pilot Albert Arenas acumuli uns valuosos quilòmetres de preparació al traçat navarrès per afrontar la segona meitat de la temporada. L'italià Stefano Manzi no participa en aquests entrenaments, ja que és a Gran Bretanya per disputar la cursa de la Red Bull Rookies Cup, on és tercer a la classificació.

Millores per la segona volta

El fruitosenc Juárez, cap de l'equip, va explicar que "disposem d'algunes evolucions tècniques a les nostres motos que ens han de fer donar un pas més endavant des del punt de vista de la competitivitat. L'Albert s'ha recuperat molt bé de la seva lesió i aquests entrenaments ens han de servir perquè acabi de consolidar aquest procés i tornar als llocs que ocupava abans de caure a Motorland".

El mateix pilot gironí va afirmar que "després de la cursa d'Itàlia hem estat aturats amb motiu de les vacances i tenint en compte que torno després de la meva lesió al canell, em convé molt acumular els màxims quilòmetres possibles. Tenint en compte com ha anat l'any, ara comença la part més important de la temporada i no podem fallar. Per això, aquests entrenaments són molt importants".

A falta de quatre curses perquè finalitzi el campionat, Arenas, que no ha disputat els últims quatre grans premis, és dotzè a la classificació general amb 25 punts. Stefano Manzi, per la seva banda, en suma 41 i és vuitè.