Demà, la zona esportiva del Nou Congost acull la Manbike 3H, que és la recuperació de les antigues 3 Hores de Resistència en BTT, des d'enguany amb una organització de l'Esport Ciclista Manresà. Serà a partir de les 17.30 hores, hora en què es donarà inici a la prova.

El club manresà ha recuperat una cita de BTT que va estrenar el desaparegut 3HM i que tenia una molt bona requesta. La cursa es fa sobre un circuit de 3.2 km al qual s'aniran donant voltes. La prova es pot fer tant de forma individual, com per equips (de dos o de tres corredors). El circuit és dur però alhora divertit i s'ha dibuixat amb la idea que disposi de la dificultat tècnica continguda.

Les categories establertes són les habituals segons edats (iniciació, júnior, elit, màster, veterans de 40, 50 i 60 anys), a més de fèmines, la classificació individual, mixtes i la familiar (pares i fills). També hi ha una categoria per a clàssiques. Hi ha entrenaments de les 16 a fins a les 17.15 h. Al final hi haurà una fideuada per a tots els participants.