El Vila-real mesurarà avui la fiabilitat del Barça de Luis Enrique en un partit en el qual els castellonencs arriben amb la moral ben alta gràcies a la victòria a la lliga i dos més a la prèvia de l'Europa League. El Barça, líder de la Lliga després del 3-0 a l'Elx en la primera jornada, visita el Madrigal, on el renovat equip de Luis Enrique buscarà ratificar, abans de la parada pels partits de seleccions, les bones sensacions mostrades fa set dies al Camp Nou.

L'atzar del calendari ha provocat que el primer desplaçament dels blaugrana sigui davant un rival competitiu, que compta amb tres exblaugrana com Joanthan Dos Santos, Giovani Dos Santos i Javier Espinosa. El partit promet ser intens, sobretot si es tenen en compte els precedents d'anteriors temporades, ja que el Madrigal passa per ser un dels camps en el qual l'equip blaugrana hi ha trobat més problemes.

Els enfrontaments entre els dos equips amb els castellonencs de locals, es reparteixen en cinc victòries locals, dos empats i set victòries visitants, tot i que el Barça no hi perd des de la temporada 2007-08, amb Frank Rijkaard.