El Centre d'Esports Manresa va cloure la pretemporada amb un just empat contra el Tàrrega, un equip amb molta experiència que tenia en el seu equip l'exjugador de l'Espanyol Joan Capdevila. El d'ahir va ser el darrer amistós de la pretemporada abans de l'inici del campionat de Primera Catalana el cap de setmana vinent. Abans de començar el partit, els jugadors manresans van oferir a l'afició el títol de la Copa Catalunya amateur obtingut dissabte a Sant Joan Despí. La primera meitat va ser bastant anivellada, amb molta lluita per aconseguir el domini de l'esfèrica, però amb poques arribades a les porteries defensades per Moreno i Ribera, respectivament. De fet, les dues úniques arribades amb cert perill van ser per al bàndol manresà. Al minut 6, Caicedo va estavellar un xut al travesser en rematar des de la zona del punt de penal i al 37 Sergi Soler feia una bona passada a Charly Lumbreras, però aquest no podia superar un encertat Albert Ribera quan ho tenia tot al seu favor per marcar.

Els quatre gols, a la represa

A la segona meitat tot va ser diferent, ja que els dos equips van saltar al terreny de joc amb més ambició ofensiva. D'aquesta manera, al minut 55 Vargas obligava Moreno a fer una bona aturada però aprofitava el rebuig del porter per marcar el 0-1. Aquesta acció va servir per esperonar els manresans.

El Manresa no va tardar a reaccionar i poc després Noah es reivindicava en establir el gol de l'empat després d'una bona acció individual. Els manresans van ser capaços de capgirar el marcador gràcies al fet que Juancho va saber rematar molt bé una centrada d'Albert Criado. El Manresa tenia el partit on volia, amb el marcador al seu favor i semblava que ho tenia tot controlat, però al minut 73 els visitants van ser capaços d'empatar gràcies a un gol de Pijoan, que poc abans ja havia tingut una molt bona ocasió per marcar.