El Milan de Pippo Inzaghi va donar mostres de solvència en l'estrena a la lliga italiana i va derrotar amb facilitat la Lazio (3-1) amb la qual cosa es va convertir en el primer líder de la competició transalpina. El japonès Honda va obrir el camí al minut 7, però els vermell-i-negres no van sentenciar fins a la segona meitat, quan Muntari, primer, i Ménez, de penal, després, van anotar dos gols més. El gol en pròpia porta d'Alex va donar aire als romans, però Diego López els el va treure amb un penal aturat a Candreva.

Ahir també va guanyar el Nàpols de Rafa Benítez, que es va redimir mínimament de l'eliminació a la Lliga de Campions i va vèncer per 1-2 al camp del Genoa. Callejón va fer el primer gol dels visitants, Pinilla va empatar al minut 40 i De Guzmán va donar el triomf als napolitans en l'últim minut. També ahir, Atalanta, 0-Verona, 0; Cesena, 1-Parma, 0; Palerm, 1-Sampdoria, 1; Sassuolo, 1-Càller, 1; Udinese, 2-Empoli, 0 i Torí, 0- Inter, 0.

Hat-trick d'Ibrahimovic

Per la seva banda, un dels rivals del Barça a la Lliga de Campions, el París Saint-Germain, va derrotar de manera clara el Saint-Étienne en partit de la lliga francesa per 5-0. El suec Zlatan Ibrahimovic va fer tres dels gols del conjunt parisenc. Els altres dos els van fer Ruffier, en pròpia porta, i Cavani.