El San Mauro va cloure la pretemporada amb una gran victòria contra el Sallent (3-0) fent un gran joc. Els primers quinze minuts van ser una mica de tempteig, amb molt control de l'esfèrica per a totes dues bandes però sense crear gaire perill. Al minut 21, els anoiencs van marcar l'1-0. Una bona centrada de Salinas a Pedro va acabar amb una assistència d'aquest a Aitor Martínez, que va superar Xiscu amb un bon xut.

Al llindar de la mitja part, els de Santa Margarida de Montbui van deixar el partit gairebé sentenciat en marcar el 2-0. El mateix Aitor va aprofitar una indecisió de la defensa sallentina per marcar el seu segon gol de la tarda. Amb aquest resultat el partit ja gairebé quedava vist per a sentència.