02 de desembre de 2014
02.12.2014

Els equips de l'Asfe i del Paidos van tenir una lluïda presentació

02.12.2014 | 00:00
Les plantilles femenines de bàsquet de l´Asfe i el Paidos, dissabte a la tarda al pavelló fruitosenc

En un cap de setmana que va ser pròdig en presentacions arreu de les nostres comarques, dissabte el pavelló municipal de Sant Fruitós de Bages va acollir la dels diferents equips de l'Asfe (Associació Sant Fruitós d'Esports) i de l'Agrupació Esportiva Paidos, que competeixen en basquetbol i voleibol.
Més de 350 esportistes, de totes les edats, es van reunir, des dels que són en les escoles de formació fins als que s'integren en les formacions sèniors. En total es van aplegar sobre el parquet fins a 25 plantilles en un acte que va tenir la presència de les autoritats locals, amb l'alcalde de Sant Fruitós, Joan Carles Batanés, i també de qui és el delegat federatiu de basquetbol en les comarques de la Catalunya Central, Fernando Peñarrubia. Un cop realitzada la presentació i la sessió fotogràfica per grups davant la presència de familiars i amics a les grades, els assistents a l'acte van poder participar en una botifarrada popular i presenciar el partit del sènior femení de la Copa Catalunya del Petro Pintó Asfe, que es va enfrontar al Bencriada. Per desgràcia, el resultat va ser advers a la pista (49-74).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

LaLiga

Quin equip portes al cor?

Si vols descobrir quin equip de Laliga 1 2 | 3 és aquest que admires, encara que no ho sàpigues, aquest és el teu test. T'atreveixes a descobrir-ho?