En la 37a edició de la prova del cros de Castellar del Vallès hi va haver bons resultats dels atletes de les nostres comarques. En cadet, Paula Blasco (CA Igualada) va vèncer i els atletes de l'Avinent CA Manresa van assolir sis podis. Blasco es va imposar amb un temps d'11'39'' i dins la prova conjunta amb les juvenils, Èlia Ibarra (12'03'') va entrar quarta. Rafael Hompanera va ser 10è en júniors.

Pel que fa al CA Manresa, es van assolir dues victòries individuals. Una a càrrec de Nawja Chouati en júnior femenina; i en infantils la més ràpida va ser Bethlehem Manzano. A més, cal afegir els brillants segons llocs de l'obstaculista Ester Guerrero a la prova absoluta, de Toni Baños en la prova cadet i Olivia López entre les benjamines, i va ser tercera Ona Dalmau en aquesta categoria, amb Júlia Treserras sisena. Va ser quart Gerard Cabrera pel que fa als nens benjamins, i setens Júlia Dalmau (en les cadets), Elías Manzano (en benjamins) i Jan Díaz (alevins). En nenes alevines, Berta Garcia va ser la vuitena classificada.

Més èxits del CAM

El cap de setmana ha resultat molt prolífic en bons resultats per al CA Manresa. En el 15è Cros Ciutat de Gavà, Meritxell Calduch va assolir la segona posició absoluta, i victòria de la barcelonina Aniria Mata al grup de promeses i la bagenca Marta Busquets en veteranes.

Dos podis més van arribar en la 23a Mitja Marató de Tarragona, que van ser sumats per Manel Deli (1h 17'01'') i Gerard Olivars (amb 16'' més), primer i segon dins del seu grup d'edat en la prova que es va celebrar diumenge.

D'altra banda, la cordovesa de l'Avinent Club Atlètic Manresa Dolores Jiménez Guardeño es va adjudicar la victòria en categoria de veteranes en el decurs del 33è Cros de la Constitució que va tenir lloc a Alcobendas (Madrid).

El cap de setmana del CAM es va completar amb el segon lloc de mèrit de la migfondista Anne Suso en la cursa promesa inclosa en el 23è Cros Hiru-Herri Trofeo Reyno de Navarra, a Burlada.