El manresà Arnau Rovira va cloure la seva participació en els estatals de primavera que s'han disputat a Màlaga amb la medalla de bronze en la seva prova favorita, els 400 metres lliures. Rovira, del CN Sant Andreu, campió d'Espanya fa dos anys en aquesta mateixa especialitat, va aturar ahir el registre en 3 minuts 54 segons i 51 centèsimes. Va ser superat per Miguel Durán, del CN Sabadell, que amb un temps de 3.49.76 va obtenir la marca mínima per participar en els Mundials que es faran aquest estiu a la ciutat russa de Kazan. Durán, a més, va fer el rècord d'Espanya, que ostentava Marco Rivera amb 3.49.76. La segona posició va correspondre a Marc Sánchez, també del CN Sabadell, amb un registre de 3.52.30.

Rovira va fer una cursa força estable, en què només va passar en quart lloc després dels primers cinquanta metres. A partir d'aquí, va ser sempre tercer, tot i que va haver de lluitar fins al final per controlar el tercer dels nedadors del CN Sabadell, Marc Vivas, que li anava retallant distància. Finalment, Rovira va superar-lo per només 34 centèsimes. Al matí, el nedador bagenc havia entrat a la final amb el tercer millor temps, amb un registre més destacat que el de la tarda, amb 3.53.99.

Arnau Rovira, que s'entrena al CAR de Sant Cugat, tanca la participació en els estatals de primavera amb aquest bronze, l'eliminació en la ronda preliminar dels 200 metres papallona i la cinquena posició aconseguida en la final B dels 200 metres lliures, que es van nedar diumenge.