El jugador del CBiUM Toni Naspler es va classificar amb la selecció catalana mini, per a la final del Campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques de San Fernando, després de derrotar ahir a la nit Canàries per un claríssim 49-100. El conjunt català jugarà avui, a partir de les onze del matí, la final del campionat contra Madrid, que ahir va patir per derrotar Andalusia per 91-94.

El Gimnàstic de Manresa infantil s'enfronta al Reial Madrid, a partir de les 9.14 hores d'aquest matí, en el partit que dóna el tret de sortida al prestigiós torneig MIC, que comença avui a la Costa Brava. Els escapulats també prenen part al torneig amb els equips juvenil, cadet i aleví i mantenen la tradició de quinze anys prenent-hi part. També hi ha el CE Berga cadet i aleví de futbol-7.

El pilot santfruitosenc de Yamaha David Checa va quedar en segona posició en la primera cursa del campionat francès de Superbikes, que es va disputar al circuit de Le Mans. En la segona, va haver-se de conformar amb el cinquè lloc i ara ocupa el quart lloc a la classificació general amb 31 punts, cinc darrere del líder, Emenic Jonchiere, amb BMW. La segona prova es farà el 26 d'abril.