Martí Alavedra va dimitir dimarts a la nit com a entrenador del primer equip de l'Igualada, equip que lluita per la permanència al grup 2 de Primera Catalana.

Els motius, la manca de "confiança que he notat darrerament per part de la junta directiva i en especial per part del seu president, Francesc Jorba. Quan jo vaig fitxar per l'Igualada -va substituir Joan Prat-, vaig fer-ho per dirigir l'equip aquesta temporada, però també per iniciar un projecte més global de cara a les properes campanyes, com a entrenador o bé en un càrrec que estigués per sobre, amb responsabilitat respecte al juvenil A i d'un segon equip que es vol formar. D'un temps cap aquí, però, he notat una certa fredor cap a la meva persona, lligat amb els rumors que circulen en el sentit que ja tenen entrenador per al curs que ve, sense que jo hagi participat de la decisió. Tot plegat m'ha fet decidir de deixar-ho", explicava ahir Martí Alavedra.

El tècnic ha afegit que "penso que ara no era el moment de remoure el que es farà la propera temporada. El primer equip viu una situació delicada i el primer que ha de tenir ganes per tirar-ho endavant ha de ser el mateix entrenador. El president em va negar que s'estigués negociant amb un nou entrenador, però jo sé de bones fonts que això no és així".