El Chelsea va derrotar l'Stoke City per 2-1 i mantindrà un mínim de sis punts d'avantatge amb un partit menys, en cas que el Manchester City guanyi demà al camp del Crystal Palace, al capdavant de la lliga anglesa. El conjunt de Mourinho, però, està arribant amb les forces justes al final de temporada i va tenir moltes dificultats per superar els potters.

El belga Hazard va avançar els londinencs a la primera part, al minut 39, però Charlie Adam va igualar el partit abans del descans. Va ser l'habitual suplent Loïc Rémy, que ahir va entrar al camp en el lloc d'un Diego Costa que es va ressentir de la seva lesió, qui va donar els punts als locals.

La lluita per la segona posició, mentrestant, és molt interessant. Ahir l'Arsenal va vèncer el Liverpool (4-1) basant-se en vuit minuts de bogeria en què Bellerín, Özil i Alexis van anotar. Va reduir la diferència Henderson, de penal, però Giroud va tancar el compte i deixa el seu equip segon, amb 63 punts. Un menys en té el Manchester United, que ahir va derrotar l'Aston Villa per 3-1. El gran protagonista va ser Ander Herrera, que va fer el primer i el tercer gols. Rooney va anotar el segon i Benteke havia reduït distàncies momentàniament per als villans.