La Roma i la Lazio van fer els deures i van obtenir dues importants victòries per mantenir viva la lluita per la segona plaça, que segueix en mans del conjunt de Rudi Garcia per només un punt de diferència. Al capdavant, la Juventus manté el ritme després de superar l'Empoli per 2-o i té 14 punts d'avantatge respecte el segon.

La Roma rebia la complicada visita del Nàpols, però l'equip de Rafa Benítez no va sorprendre. Els locals van estar liderats per Miralem Pjanic, qui també es va encarregar d'anotar l'1-0. En la segona meitat, De Sanctis va evitar l'empat. La Lazio, per la seva banda va derrotar 1-3 el Càller. Klose va inaugurar el marcador però els locals van anotar l'1-1 al minut 50. Els romans, molt superiors, van desfer l'empat gràcies a les dianes de Biglia i Parolo. En el duel entre el quart i cinquè classificat la Fiorentina va vèncer 2-0 la Sampdoria, el Milan va guanyar 1-2 al Palerm i l'Inter va empatar a un amb el Parma.