Gironella va viure la quinzena edició del seu torneig de Pasqua on el Centre d'Esports Manresa, Vic i Berga van proclamar-se campions en les seves respectives categories. El torneig gironellenc, que s'ha convertit en tot un clàssic de la Setmana Santa, va atraure un bon nombre de públic a presenciar els partits.

En alevins, l'equip manresà va superar el CE Berga B per un curt 1-0 en un partit que va ser molt anivellat. Les semifinals també van ser igualades i, de fet, ambdues es van haver de decidir a la tanda de penals. En la primera el Manresa va guanyar el Puig-reig després que el partit acabés 1-1, i després el Berga B va fer el mateix amb el Berga A després d'un 0-0. El tercer classificat va ser el Berga A, que va superar el Puig-reig per un clar 1-3.

En la categoria de benjamins, el Vic va golejar l'Atlètic Gironella per un clar 0-5 en un matx que no va tenir cap tipus d'història. A les semifinals, el Vic va superar el Berga per un mínim 1-0, mentre que el Gironella va imposar-se al Joanenc a la tanda de penals, després que el partit acabés amb un empat a zero gols.

Quan a la final prebenjamí, la va guanyar el Berga en derrotar el Gironella per 1-0.