Un Espanyol situat a la zona mitjana de la classificació, sense grans aspiracions ni, de moment, sense grans problemes, rep un necessitat Elx en un partit que els blanc-i-blaus volen guanyar per evitar que se'ls faci massa llarg el final de temporada. L'equip de Sergio González, que sembla que està pagant ara l'esforç i la decepció per no entrar a la final de Copa, fa quatre jornades que no guanya i que no marca cap gol. De moment, la seva continuïtat a Primera no sembla que perilli, però cal començar a sumar.

Els espanyolistes recuperen Sergio García, que no va poder actuar al camp del Deportivo per culpa d'un cop, i el centrecampista Abraham, recuperat de la commoció cranioencefàlica contra l'Atlètic de Madrid. Són baixa Álvaro, per sanció, i Rubén Duarte, per decisió tècnica.

En la roda de premsa d'ahir, Sergio González va dir que el partit "no és decisiu però pot marcar un abans i un després en aquesta lliga. Una victòria ajudarà a canviar la mentalitat de la gent, a veure si som capaços d'aconseguir-ho" per estar més tranquils.