El Reial Madrid sembla que ha interioritzat que pot guanyar tots els partits, deu amb el d'ahir, que falten per acabar la lliga, i ho va voler demostrar amb una exhibició de poder davant d'un Granada que va de cap a la lliga Adelante. Els blancs van trigar a marcar el primer gol, en uns primers 25 minuts de partit en què fins i tot els andalusos van causar problemes a la porteria de Casillas, però un cop Bale va treure partit de l'errada infantil de Mainz a l'hora d'anar al tall, tot va ser més fàcil per als d'Ancelotti, que van treure tota la ràbia acumulada després de la derrota al Camp Nou en forma de golejada.

Millor marca de Cristiano

Davant de les facilitats que donava l'equip d'Abel, exemplificades amb el porter exblaugrana Oier, Cristiano Ronaldo es va posar les botes i va aconseguir la seva millor marca personal d'anotació en un partit. Abans d'arribar al descans ja havia fet tres gols i, a la represa, encara en va anotar dos més. Els cinc gols que va fer el situen en vuitena posició en la llista de golejadors de la història de la lliga, davant del també madridista Pahiño. També avançava Messi a la classificació de màxim golejador de la temporada, però va quedar dos gols darrere dels set que Bata, de l'Ahletic, i Kubala, del Barça, tenen com a millor marca.

Amb el partit sentenciat, Ancelotti va donar minuts als menys habituals, però el seu equip encara va arribar a anotar nou gols. El Granada, per la seva banda, va preferir guardar forces per als propers partits a costa de ser apallissat.