L'equip bagenc TMR-La Bruixa d'Or està acabant de definir l'estructura esportiva per a la temporada 2015, que està a punt de començar, i de moment ja ha tancat la incorporació del pilot italià Lorenzo Petrarca, un dels joves valors de motociclisme transalpí.

La formació propietat de Lluís Juárez competirà al Campionat del Món Júnior de Moto3 amb motos KTM. Una de les peces importants serà el nou pilot de l'equip, Lorenzo Petrarca, de 17 anys i que l'any passat va participar al Gran Premi de San Marino disputat al circuit de Misano gràcies al que es coneix com una wild card, una targeta d'invitació. "És una nova aposta de futur, com ho van ser l'any passat l'Stefano Manzi o el Jorge Martín, que aquest any ja han fet el salt al campionat del Món", ha manifestat Lluís Juárez.

Petrarca ha corregut al llarg de les últimes dues temporades al Campionat Italià de Velocitat, el CIV, on ha estat un dels joves destacats. Al marge de la incorporació de Petrarca, Juárez ha confirmat la continuïtat dels tècnics de l'estructura i de dos dels seus patrocinadors, La Bruixa d'Or, que manté el suport que ha donat a l'equip al llarg dels últims anys, i la companyia d'animació Luk.