Amb el record molt fresc de la pallissa al Granada de diumenge, el 9-1 amb Cristiano Ronaldo en el paper estel·lar de pentagolejador. el Madrid juga aquesta nit al camp del Rayo Vallecano (22 hores). La missió dels blancs és aconseguir una nova victòria, si pot ser clara, per enfortir l'autoestima.

Carlo Ancelotti va destacar ahir els mèrits de l'equip entrenat per Paco Jémez: "està en el seu millor moment de la temporada i la seva gran classificació no enganya. Per això som conscients que tindrem un partit de gran dificultat, ells han guanyat els últims quatre partits al seu camp".

Entre les virtuts del Rayo, Carlo Ancelotti va destacar que "té una idea molt clara del joc, és lluitador i molt ben organitzat. Tot això ho hem de tenir clar, saber-ho i voler continuar amb l'actitud que vam demostrar contra el Granada". La valentia que demostra el Rayo és una preocupació per al tècnic del Madrid que reoneix preferir "els equips que es tanquen. Significa, en el nostre cas, tenir el control del joc i menys problemes. I davant el Rayo és més complicat perquè és un equip que té qualitat per tenir la pilota als seu peus".

Sobre el repte de guanyar els 9 partits que resten de lliga, el tècnic del Madrid ha afirmat que "jo no estic segur que, si ho fem, puguem ser campions. En aquests instants, el ganivet el té el Barça. Nosaltres intentarem recuperar els 4 punts que ens separen a la classificació".