L'espectacular Reebok Spartan Race, que es va celebrar el mes de setembre passat a les Comes, es tornarà a disputar en aquesta finca bagenca dedicada a diverses activitats esportives. Serà els dies 10 i 11 del mes d'octubre quan els competidors més agosarats podran aspirar a fer la Trifecta, tot un repte en aquest món de curses on es posa a prova la resistència i duresa.

Ser unespartà no és gens fàcil i suposa haver aconseguit acabar, en un any, les tres distàncies que hi ha en aquesta competició que en els darrers temps està revolucionant els conceptes clàssics pel que fa a la resistència. Les tres proves són la Beast (més de 20 km i superant 25 obstacles), la Super (més de 13 km amb més de 20 obstacles) i la cursa Sprint (5 km amb més de 15 obstacles pel camí). A les Comes es podrien fer totes tres proves, sempre que els candidats estiguin ben preparats.

El dia 11 al matí es farà la Beast i la tarda serà reservada a la prova Sprint. El diumenge dia 12 ja serà el torn de la Super. Per obtenir més informació i per a inscripcions, a www.spartanrace.com. Abans de la cita bagenca n'hi haurà una altra a Rivas (Madrid) els dies 30 i 31 de maig, en Super i Sprint.